Ochutnávka medoviny NABOSO. 10% vstupného věnováno projektu Adoptuj si včelu. 70% sleva pro bose příchozí
Název akce: | Ochutnávka medoviny NABOSO. |
---|---|
Datum: | 2015-03-30 |
Místo konání: | Muzeum medoviny, Myslíkova 23, Praha 1 |
Čas: | 19:00 |
Název pořadatele: | Muzeum medoviny |
Kontakt: | Jiří Pouček, 776814841, jiri.poucek@kontrast.cz |
Přijďte bosí a dostanete 70% slevu | |
Uvodní info o akci: |
Celovečerní ochutnávka nejlepších medovin z Čech, Slovenska z produkce zejména regionálních výrobců
|
Podrobné info o akci: | V rámci našich ochutnávek máte jedinečnou příležitost najít v medovině jeden z nejchutnějších alkoholických nápojů. Každému navíc vybereme medovinu, která mu zachutná, od suchých po sladké, bylinkové, kořeněné nebo ovocné melomely. Ochutnáte i speciální edice medoviny, které zrály v dubových barrique sudech. Jak bude probíhat degustace? Během celého večera ochutnáte: • cca 12 vzorků medovin (á 0,2dc) - tím se neopijete ;-) • cca 5 vzorků jednodruhových medů • občerstvení + chléb + voda Během ochutnávky se dozvíte zajímavé informace z historie a výroby medovin. Na připravené hodnotící archy si můžete psát poznámky. Po skončení degustace můžete zakoupit medoviny za zvýhodněnou cenu nebo získáte slevy na nákup sýrů a další ochutnávky. Vstupné: běžná cena 320 Kč naboso příchozí 220 Kč V prostorách medovinového salónku je koberec příjemný bosým chodidlům; v ostatních prostorách čajovny převážně dlažba. |
Přihlášení na akci Ochutnávka medoviny NABOSO
pro vás od roku 2012 mapuje nabídku tradičně vyráběných medovin ve střední Evropě.
- V naší nabídce tedy NENAJDETE dolihované, cukrem doslazované medoviny nebo umělé aromatizované a dochucované medoviny, které bohužel jsou v nabídce mnoha velkovýrobců a které mohou chutnat jedině těm, kteří se nezajímají o to, co jedí a pijí.
- V rámci našich ochutnávek máte jedinečnou příležitost najít v medovině jeden z nejchutnějších alkoholických nápojů.
- Každému navíc vybereme medovinu, která mu zachutná, od suchých po sladké, bylinkové, kořeněné nebo ovocné melomely.
- Ochutnáte i speciální edice medoviny, které zrály v dubových barrique sudech.